lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kuvia Pellon näyttelystä

Mukava Pellon reissu takanapäin, mukana olivat Zelda ja Aapo, joille molemmille tulokseksi EH! :) Onnittelut omistajille!! Aapo sai juuri sen ja vähän enemmänkin mitä mentiin hakemaan ja Zelda sippurainen sai niin lupaavan arvostelun, että sen saattaisi vielä viedä uudemmankin kerran kehään, jahka tuosta vähän vielä kehittyy. Foxykin oli meillä semmoinen "myöhäisvarttunut", vasta pari vuotiaana alkoi olla mukavan sorttinen ja massava. Ja niin mahtoi olla Lisakin, sitä vaan ei olla niin näyttelytetty!

Minä sain esittää Aapon ja meillä meni aika hyvin! :) Mukavasti poika paineli kehässä ja poseerasi kuin mikäkin pro, niin komea poika!

Arvostelut menivät näin, tuomarina Markku Kipinä:

Witty Fox Arturo Tan Duro: AVO1 EH:

Lyhyellä askeleella liikkuva uros, jolla voisi olla enemmän kulmauksia. Hyvä runko. Hyvä häntä. Vahva hyvä kuono-osa. Hyvä purenta ja pigmentti. Hyvät silmät. Hieman ilmavat korvat ja runsaat posket. Tiheä, hyvälaatuinen turkki. Ulkokierteiset eturaajat. Häntä kaartuu liikkeessä selälle. Jäykkä askel.


Witty Fox Bella e Unica: NUO1 EH:


Vielä ilmavan vaikutelman antava hyvänkokoinen narttu, jolla hyvä raajaluusto. Hyvinkulmautuneet ulkokierteiset takaraajat. Etuasentoinen pysty lapa ja vielä puutteellinen eturinta. Hyvä rintakehä. Hyvät korvat, pigmentti ja purenta. Pyöreähköt silmät. Hyvälaatuonen, tänään niukka turkki. Hyvä häntä. Liikkeessä takakorkea. Etusa saa kiinteytyä.

Alla vain muutamia onnistuneimpia otoksia kauniista kasvateista. Marjaana J. on ollut kuvaamassa niissä, joissa itse näyn. Kiitos myös ihanasta matkaseurasta molemmille!! :)

Witty Fox Bella e Unica "Zelda" (20 months)
Zelda ravaa
Zeldakin osasi seisoa jo tosi nätisti, mutten sitten Aapon esitettyäni ollut ollenkaan ajoissa kuvaamassa ja kuvauspaikka oli liian hätäisesti valittu.. :(

Zelda


Witty Fox Arturo Tan Duro "Aapo" 2,5 years

Aapo ja minä :) (Kiitos Marjaana upeista kuvista!)

Aapo kehässä

Aapo


2 kommenttia:

  1. Kiitos vaan itsellesi kuskaamisesta, kuvaamisesta ja matkaseurasta! Eikhän tässä uudelleen mennä kehään, kun tosiaan sitten kotonakin mietin et sillä harjoittelumäärällä ja tämän hetkisellä turkin kunnolla ym. tosi hyvä arvostelu :) Enköhän miekin pääse "kehäkammosta" yli pian ;)
    Todellakin upeasti Aapon kanssa teil meni kehässä! Mikäs siinä kun asian osaa.

    VastaaPoista
  2. IHAN SIKA ONNISTUNU REISSU. MEILLÄ ON NIIIIIN HYVÄ MIELI! SUURET KIITOKSET LOTALLE JA MARJAANALLE KAIKESTA AVUSTA JA TUESTA!! IHANIA KUVIA IHANISTA KOIRISTA!

    VastaaPoista