lauantai 20. huhtikuuta 2013

Puomi analyysia osa 2

Nyt sain muokattua videon puomin suorituksesta ohijuoksuilla. Kyllä siitä vauhtiakin saa irti ja toivoakseni tämän vauhdin saa myös joskus kisoihin. Itsestä se mahtaa vain olla kiinni. Videoilla väistelen sujuvasti rapakoita, Joren kaivamia kuoppia, lapsia ja muita obstaakkeleita, joten siitä hyppytemput - ja toimiihan ne häiriönäkin koiralle.



Yhden nappisuorituksen sieltä bongasin, kun nopeus on lähemmäs 2 sekuntia 2,5 sijaan, puhumattakaan kolmesta. Hyppäsin juuri silloin yhden Joren Kuopan ylitse koiran ollessa alastulolla, joten ehkä tämä tekniikka olisi sovellettavissa kisaradallekin, Puomi Kolmiloikalla tms. Alastulot on Lisalla hitaat.

Ovelle päin tällä kertaa hitaampi, kun viimeksi oli toisin päin, so you never know... Mutta itsenäiseen etenemiseen verrattuna, vauhtia saatiin lisää n. 0,3s keskimäärin. Ja tämähän meillä on aina kisoissa suoritustapa, siis puomi ohijuoksulla. Mutta yhä enenevässä määrin on kisoihin alkanut tulla (siis vuosien varrella) kontektien jälkeisiä sivulle viemisiä tai taakse päin jatkamista, jolloin itsenäinen eteneminen päätyyn asti olisi oleellista, että koira koskettaa kontaktille oikein ja myös se että se etenee loppuun asti vauhdilla. Joten loputon työmaahan tämä on... :) Mutta niin paljon paremmalla mallilla kuin Foxyn kanssa ikinä ja ihan nopeasti se tekee siltikin, joten ihan tyytyväinen olen tämän hetkiseen tasoon.

Jahka kenttä tuosta sulaa aletaan ongelmoimaan Aan suorituksen kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti