sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Vitoseen on hyvä lopettaa

Onhan se vähän kuin lupaus paremmasta huomisesta, eikös?

5vp on siis parasta mihin tänään yllettiin, mutta muutoinkin pysyttiin normaalilla tulostasollamme, että ei se hassummin siis mennyt, hehhe.

Radat olivat todella kivoja!! Niihin oli mukava tutustua ja mukava mennä ja harmitella menoa jälkeen päin mutta minkäs teet.

Missä me sitten töpeksittiin. No, unohdin sitä sun tätä ja tein huonoja ratkaisuja kepeille vienneissä. En voi ymmärtää, että ottaen huomioon meidän keppitreenien määrä, niin aina ne tuomarit jaksaa kisoissaa yllättää toistaan masentavammilla keppikulmilla! Tai ne on ensin vain haasteita kunnes radan jälkeen ne on vain masentavia, joskin haasteitakin edelleen. Pitäähän ne kuntoon opetella taas nekin. Olen vähän liian kokeilunhaluinen ja luova, liekö tämä nyt sitä? Yritän jotain mitä ei osatakaan? Ja ehkä mulla oikeasti on vaan niin huono muisti, ettei kapasiteetti riitä sekä radan että kuvioiden muistamiseen, kun ainahan sitä joutuu vähän siellä improilemaan, ei se koskaan mene juuri niin kuin tutustuessa.

No, näihin tunnelmiin siis, seuraavat kisat suunnitteilla 18.5. Aatella että sitten on jo oikeastaan kesä! Toivottavasti kelitkin olis jo sen mukaiset :)

Alla radat siinä järjestyksessä kuin ne kisattiin

C-rata Hyl, hyppy ennen keppejä ei kuulunut ohjelmaa samoin yksi toinen hyppy ennen erästä putkea. Mukava kuitenkin nähdä kun oma kädessä enempi pysynyt koira osaa lenkittääkin :)

B-rata Hyl, Hyppy okserin jälkeen ei kuulunut joukkoon, puomille vienti hätäinen, kepeille vienti ei vaan onnistunut.

A-rata. Kepeille vienti päin v.. väärää puolta, sylkkäri puomin alla kulkevan putken jälkeen ei "koiralooginen". Tulos 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti