keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tiistain treenit

Eilen piti olla vieraileva kouluttaja omasta seurasta mutta peruutuksen vuoksi meillä olikin extemporee itsenäiset treenit! Paikalla olivat melkein kaikki ja naisvoimin rakennettiin yksissätuumin aivan ennennäkemätön rata jota olen jotakuinkin alle jäljitellyt. (huom. puomi suhteettoman pitkä, joten esim. keinulta putkeen ja puomilta muurille mahtoi olla pidempi matka)



Se oli melko haastava rata... :D Enkä ehtinyt jäädä joka kohtaa hinkkaamaan, joten nollia me ei tehty. Eikä moni muukaan, muuta oli siellä useampi sen nollan sitten lopulta saanut väännettyä! Siinä sai sekä juosta että kikkailla. Pahimmat kohdat minulle ja Lisalle oli pituudelle syöttö (yritin karata, turhaan liian aikaisin ja Lisa kielsi, kielsi ja kielsi. eikä Aalle edes ole hoppu!) keppikulma ehkä jossain määrin, mutta nuokin umpikulmat sujuu aina vain paremmin. Ylhäälle sijoitettuun mutkaputkeen ei mennyt kertaakaan ekasta yrittämästä ja sivusta lähestytty muuri oli meille myös vaikea paikka! Lisäksi sai itse varoa, ettei lyönyt päätän keinuun. Olen joskus treeneissä onnistunut siinäkin.

Monta hauskaa, harjoittelemisen arvoista asiaa siinä oli. Lisäksi meillä oli vielä viritetty ansaputki syöttämään suoraan eteen tultaessa aalta ja valitahan piti se takaakierto, eikä putkiansa. Lisa en sentään langennut siihen, se harvoin lankeaa, se enempi vain jättää tekemättä, jos ei ole varma.

Lisa myös säikäytti minut lämmittelylenkillä alkamalla ontumaan :/ Kelasin mielessäni, ettei ole sattunut mitään, päivällä ravasi normaalisti jne jne ja aloin sitten käymään niitä tassuja läpi. Kokeilin ensin väärän tassun, sitä käsitellessä uikahti heti, kunnes toisesta sitten löytyi anturan keskeltä pistämässä kuusenneulanen! Auts! Tiedän itse miltä se tuntuu :/ Mutta onneksi kipu oli samoin tein pois kuin sen aiheuttajakin, treenattiin sen jälkeen siis vielä.

Palattiin juuri kotiin lenkiltä ja Lisa pääsi suihkuun löydettyään jotain ällöä hangelta ja sotkettuaan siihen takkinsa. Tästä se taas alkaa, mäntysuopapullo oli kateissa, pitänee etsiä se ensi kertaa varten! Mutta nyt tuo kyllä tärisee jalkoja vasten tuolla pöydän alla, joten taidan laittaa vielä takin (puhtaatn) ylle ettei vilustu, mamman pikkumurmeli, pusipus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti