maanantai 15. huhtikuuta 2013

Lisan lihashuolto

Dynaamisiin näkymiin kyllääntyneenä, kun niin moni toiminto jäi kokonaan käyttämättä sen kanssa, vaihdoin blogin ulkoasua taas enempi vanhanmalliseen.

Lisaa olen nyt meidän "kevytjakson" aikana huoltanut jonkin verran, ollaan treenattu yhtenä päivänä muutama pujottelun toisto, jos oikein muista, en kyllä muista mitä me treenattiin... ja eilen aamupäivästä otin puomin alastuloa ehkä 7 kertaa. Itsenäinen eteneminen oli teemana ja kyllä - aivan ensimmäisiä kertoja Lisa eteni aivan päätyyn asti, ilman minua ja ilman etupalkkaa!! Olipas se legendaarinen, ikumuistoinen hetki. Sitä vaaliessa seuraavaan kertaan. Hetsasin sitä ensin roimasti pallo etupalkalla ja etenemisellä pallolle niin että vain lähetin puomille (kovaa ja korkealta kannustaen) jäin itse taakse, nopea kehu oikeasta asennosta ja vapautus. Näitä toistoja muutama ja sitten ilman pallopalkkaa ja toimi! Sitten muutamia helppoja toistoja taas sekä ohijuoksuja. Se oli hyvä ja nopea puomitreeni.

Keskiviikkona noin, en muista enää tarkkaa päivä käsittelin Lisaa iltalenkin jälkeen hieromalla. Se tuntui tosi vinkuralta varsinkin rankaan siirtyessä, vaikken todellakaan tehnyt mitään voimakasta hierontaa ja pääädyinkin sitten käsittelemään sen melko pinnallisesti ja jättää lihakset palautumaan itsekseen vielä muutaman päivän ajan (rauhallista ravailua ja metsissä juoksenteluja, mutta sekin vasta lämmittelevän ravin jälkeen). Eilen hieroin Lisan uudestaan ja se olikin nyt tosi rauhallinen aivan rento koko toimituksen ajan. Reagoi vielä ehkä jonkin verran, esim. silmät avaamalla, edelleen, kun hieroin rangan alueen lihaksia.  Lonkan mobilisoinnoilla koitin parantaa liikkuvuutta, tosin kevyesti sekin, jos saisin pian hierottua uudestaan, niin voitaisiin jatkaa samalla asialla.

Vauhti-Raksulle laitoin taas pitkästä aikaa tilauksen, alkaakin meidän ruokalista näyttää aika yksitoikkoiselta taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti