tiistai 30. huhtikuuta 2013

Sinne meni että...

Kisailmo nimittäin

Pellon matkakaverit minut saivat epäilemään nollatavoitteitani (siis ensin treeneissä nolla ja sitten kisoissa) ja niinpä pistin kisailmon äitienpäivälle Ouluun. Siellä on vain kaksi starttia mikä on aivan hyvä meille, kahta hylkyä enempää kun ei monestikaan oikein meinaisi jaksaa tsempata enää yhdelle päivälle. Mutta tokikin ollaan nyt menossa tekemään tuloksia. Jos vaikka jatkaisi sillä vitoslinjalla edes? Berglundin radat on kyllä ihan kivoja, vaikka ollaan me Foxyn kanssa pari kertaa Jarmollakin voittonollattu, joten eipä oikeastaan tuo Jämsäkään haittaa!! :) Hyvä siis molemmin päin, kun en vielä tiedä kumpi ratoja sunnuntaina tuomaroi.

Kisa-aikataulullisesti ollaan siis viikko etuajassa, kun alunperin piti starttailla taas vasta Rovaniemellä 18.5. (siellä olisi Huittinen tuomarina ja jos vielä mielii yrittää niitä karsintanollia... ja Huittinen on karsintatuomari) Harmillisesti Rovaniemen ilmo menee umpeen jo 10. päivä, joten en ehdi nähdä millaisilla tuloksilla Oulusta tullaan kotiin ja sen perusteella ilmoittautua Rovaniemelle. Mutta voinhan sopia itseni kanssa, että ratatreeneistä, joita on tavoitteena tehdä nyt kerran viikossa, pitää saada nollat ekoilla yrittämillä ja sitten voin lähteä Roihin.

Lisan lihashuollosta

Lisan sunnuntain hieronta unohtui, maanantain hieronta eli eilen, kaatui siihen että lapset eivät nukahtaneet ennen yhtätoista, joten aina kun ehdin sovitella Lisan hierottavaksi, piti juosta yläkertaa. Kokeilin sitä kolmesti kunnes luovutin (tietenkin koirakin jo hermostuu!) ja aioin odottaa siiheksi että hiljenee, vaan kun ei vaan hiljennyt. Tänä aamuna nukuin pommiin kun oli tarkoitus lenkittää koirat ja sitten hieroa... Joten nyt sitten illalla "it's going to happen!"

Jumppasin eilen Lisan kanssa tassuja nostelemalla, vej:tä ei anna nostaa ollenkaan ilman, etteikö vtj aina siirtyisi muutaman sentin eteenpäin. Tassu kerrallaan nostelin ja lopuksi kokeilin miten tasapainottaa vastakkaisia nostamalla ja vaikutti, että oej & vtj pari oli heikompi kuin vej & otj. Ja niin tietenkin, jos kerran tuolle vasemmalle etutassulle varaa niin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti