keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Tulevat torstait

Kesän treenit treenaillaan kentällä torstaisin. Hyvä päivä treeneille. Ryhmää tulee vetämään Kuulan Katja ja oman ryhmäni vedän heti perään niin että ehdin yömyöhäiselle kotiin. Pitää vaan koettaa jotenkin sitten pärjätä kuitenkin Lisan jäähdyttelylenkkien kanssa, vaikka oma ryhmä heti perään alkaakin... Lisäksi voi olla vaikeuksia ehtiä Lisan ryhmään alkujaankaan, joten voihan se olla, että meidän viikkotreenit tänäkin vuonna jää tynkäiseksi... Mutta ihana päästä taas Kallille lenkkeilemään, tykkään tykkään  tykkään !

Otin eilen palaverin päätteeksi vielä Lisan kanssa treeniä. Se kehkeytyikin sellaiseksi että lopulta läähätettiin minä ja koira ja saatiin kävellä sateessa melko tovi, että jäähdyttelyt tuli varmasti tehtyä kunnolla ja Lisalla tuplaten takkeja päällä :) No, ei laskenut häntä kylmän tai märän takia. Koetin tehdä haastavia kulmia pujottelulle koira kuumana ja vauhdissaan. Vasemmalta ohjattuna kepit oli V-A-I-K-E-A-!! Voi huh sentään. No, sitä voidaan onneksi helposti vahvistaa kotona, ilman vauhtia. Puomia otin myös radan yhteydessä, sekä eteen lähettämällä (meni loppuu asti, ilman etupalkkaa, ilman että kääntyi taakse liiaksi, huippua!!) sekä Aata vauhdissa. Kontaktit piti niin hienosti että niistä olisi pitänyt olla kyllä yltiöiloinen, mutta kaiken kaikkiaan treeni oli aika sähläämistä, kun siinä ei paljosti ollut päätä eikä häntää. Mutta sitäkin ihanempi asia, että kontaktit piti.

Kisakalenteria olen koettanut vähän uumostella, mutta ehkä se suunniteltu Rovaniemi nyt kuitenkin pitää. Rauhoitan äitienpäivä viikonlopun ja tulee oikeasti pidettyä se suunniteltu kisataukokin tässä välissä. Eli 18.5. pitäisi olla tavoitteita hiottuna tosissaan, eli omaa itsevarmuutta kontaktien kirittämiseen ja Lisalle keppikulmien vahvistusta sekä kepeille hakemista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti