lauantai 13. huhtikuuta 2013

Sisältää tuotesijoittelua

Kävin viikolla shoppailemassa Showlinkin webshopissa ja olen oikein tyytyväinen ostoksiin. Näyttelykansioon mahtuu kaikki tarvittava, vaikka kerrottakoon nyt tässä, että Ruotsin rekkareita joutui valitettavasti aivan pikkuisen veistelemään, että mahtuivat A5 taskuun tai että olisivat mahtuneet A4 taskuun. Laitoin Joren paperit A5:een, koska ne olivat jo sirpaloituneet. Ruotsin rekkareissa kun on valmiiksi, syystä tai toisesta katkoviiva aina paperin puolessa välissä, joten aikaa myötä, ehkä n. 2 vuoden sisällä jos normaalissa käytössä, sivut vaan repeää irti toisistaan.

Näyttelykansio - värivaihtoehtoja oli useita!

No niin, mutta esittelen nyt kansiota tässä vähän, että muutkin ymmärtävät miten kätevä sellainen on olla olemassa. Minulla on tähän asti ollut tapana pitää näitä arvopapereita aina hukassa, erityisesti kisakirjaa, mutta myös passia, että rekkareita. Useimmiten passi ja rekkarit on samassa muovitaskussa jossain, mutta kisakirja voi olla hyväties missä. Tässä viimeisen vuoden verran talossamme on jopa ollut oikea paikka koiran papereille ja joillekin jopa oma kansionsa, mutta kisakirja on yleensä edellisen reissun jäljiltä esimerkiksi repussa, eikä ennen kuulumatonta ole, että se odottaa jonkun reippaan seuratoverin toimittamana minua hallin kahviossa tai estekopissa tms. tai jopa edelliset kisat järjestäneen seuran toimihenkilöllä... hmm. Niin.

Kansio on siis isompi ja painavampi kuin irralliset paperit. Se on helpompi havaita käsikopelolla esimerkiksi repusta ja mikä tärkeintä, se sisältää kaiken. Se on myös ihan sievä. Eli ei tarvitse enää etsiä joka asiaa erikseen, vaan vain yhden isomman asian. Nyt vielä opetan Joren haistelemaan kansion, jos se sattuu olemaan hukassa, niin ei tarvitse enää siitäkään murehtia sitten.

Sisällä on 4 x A5 kokoista taskua, sekä 4 taitettua A4 kokoista taskua. Esimmäisellä sivulla on alhaalla kolmion muotoinen kulmatasku, johon sopii kätevästi kisakirja. Ja viimeisellä sivulla pikkutaskut johon voi pistää vaikkapa kisalahjakortit.



Samalla tilasin jo pidempään hankinnan alla olleen kirjan: Koiran Lihashuolto; Saarelainen, Minna, Vallin, Timo. Siihen on helppo samaistua ja tykätä. Jonkun virheen tosin sieltä mielestäni löysin, kun olen sitä pikkuisen selaillut, mutta se nyt koskee vain lihaspiirroksia, eli osa niistä on melko suurpiirteisiä ja saattavat antaa vähän väärän vaikutelman lihasten sijainnista... Mutta tämä on varmaan nyt vain minun henk.koht. ongelma, kun ruukaan olla liian pikkutarkka näissä muutenkin! Tekstiosuudet on mielenkiintoisia ja puhuttelee varmasti koiran lihashuollosta ja koiraurheilusta kiinnostunutta.


Jore odottaa että kuvaussessio on ohi ja tapahtuisi jotain jännää...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti